Γεια σου ρε Κρήτη λεβεντογέννα!

Αχ μας τα ‘λεγε ο μπαμπάς της Θεοδώρας ότι η Κρήτη βγάζει πρώτης ποιότητας προϊόντα και ειδικά καλό χόρτο, αλλά δεν μας είπε ότι βγάζει και βαρβάτα παληκάρια που προτάσσουν τα (δασύτριχα;) στήθη τους στον αγώνα κατά της διαφθοράς. Ντροπή του! Τι παράλειψη ήταν αυτή!

Πάλι καλά που ο καλός μου Carχιμάκης φρόντισε να με πληροφορήσει με σχετικό email στη δουλειά μου χτες. Αχ και τι email…. Με τα έντονά του γράμματα, τα γραφικά του, την μουτσουνίτσα του στο πλάι (για να είσαι σίγουρος ποιος είναι αυτός ο άτρωτος ChuckNorrάκης -Κρητικός ντε!). Δεν θα το έκανα ζήτημα, αλλά με συγκίνησε το βρωμόπαιδο.

Κι επειδή δεν ξέρω αν είσαστε όλοι τυχεροί σαν κι εμένα, λέω να το μοιραστώ μαζί σας, να μπορέσουμε να θαυμάσουμε παρέα μ’ ένα ουάου άνευ προηγουμένου και ίσως και με βαθιές μετάνοιες αν έρθουμε στο τσακίρ κέφι, δεν είναι ντροπή! Τι έλεγε λοιπόν αυτό το email…

Έγραφε ότι η Wall Street Journal έπλεξε το εγκώμιο (και κανά ζιπουνάκι δεν θα ήταν άσχημο) της Υφυπουργάρας μας που τόλμησε και έστειλε στην δικαιοσύνη υπάλληλο του υπουργείου, η οποία χρηματιζόταν. Αφορούσε την υπόθεση Θεοδωρίδη, την οποία αγνοούσα, οπότε τον ευχαριστώ διπλά που μου άνοιξε τα μάτια (κι ευτυχώς δεν μου τα πέταξε έξω). Τι εστί Θεοδωρίδης; Εισαγωγέας φρέσκων ψαριών από την Τουρκία, ο οποίος επιχείρησε να εισάγει και στρείδια κάποια στιγμή, αλλά έπεσε πάνω στην ανατίμηση της ταρίφας της υπαλλήλου κι έτσι τσίνησε ο έρμος. Του ζητούσε 3.000 ευρώ για να του δώσει το ΟΚ κι έτσι αποφάσισε να αποτανθεί στο υπουργείο και να το καταγγείλει…. στις αρχές του περασμένου χρόνου. Αλλά τον συνδέσανε με Κάιρο κανονικά. Εξού και κάτι υπέρογκοι λογαριασμοί τηλεφώνων που καταγγέλει το ΠΑΣΟΚ για την προηγούμενη κυβέρνηση -δεν ήταν όλοι πεινασμένοι να ιδρώνουν ηδονικά στα 090, μερικοί απλά κάνανε την δουλειά τους γειώνοντας τους πολίτες. Που λέτε λοιπόν, όλα αυτά last year Natasha, γιατί ήρθε ο μοναδικός ChuckNorrάκης τον Νοέμβρη και τις έβρεξε στην υπάλληλο (τα γνωστά S&M που αρέσουν στους πολιτικούς μας, ξέρετε) κι έτσι βρήκε το δίκιο του ο Θεοδωρίδης. Βέβαια, δεν με πληροφορεί το email αν τελικά κατάφερε να εισάγει τα στρείδια, οπότε τους βγάζω την πρώτη κίτρινη κάρτα, γιατί δεν μπορείς να αφήνεις έτσι τον αναγνώστη με ερωτηματικά. Εκτός κι αν σκοπεύεις να το βγάλεις σε συνέχειες, να το μοιράσεις με τις κυριακάτικες εφημερίδες, να γίνει best seller. Τότε πάω πάσο και δείχνω κατανόηση.

Μισό, δεν τελείωσα ακόμα. Το email είχε και συνέχεια. Έλεγε επίσης, ότι πέρα από την Wall Street Journal, και το δημοσίευμα στην La Republica κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά το πήγε κι ένα βήμα παραπέρα (ξέρετε, αυτό που θα μας ρίξει στο γκρεμό). Σύγκρινε, λέει, το στίγμα της κυβέρνησης του ΓΑΠ με αυτό της προηγούμενης, της άχρηστης και κατάπτυστης ΝΔ, την κληρονομιά της οποίας την αναφέρουν ως “Μολώχ”. Ορίστε, γι’ αυτό μας μείνανε στο τέλος μόνο τα “Ωχ” πατριώτες. Όλα έρχονται και κουμπώνουν τώρα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, 11888 γαμώτι μου. Το καλύτερο, όμως, όλων είναι αυτό που είπε ο Ιταλός δημοσιογράφος και χαρακτηριστικά αναφέρω με όλα του τα έντονα, τα πλάγια, πρόστυχα γράμματά του: Αν αυτό το μήνυμα, φτάσει σε όλους, από τον Πειραιά έως τον Αϊ Στράτη, ο Παπανδρέου θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει πραγματικά την Ελλάδα”. Γι’ αυτό λοιπόν, έχουμε υποχρέωση δεν νομίζετε να το στείλουμε το μήνυμα παντού (και στο διάολο ακόμα); Γιατί; Γιατί έχουμε σήμα, σήμα καμπάνα…

Και κάπου εδώ, πριν κλείσω, επιτρέψτε μου να απευθυνθώ προσωπικά στον Μιχαλάκη το χρυσό μου. Πρώτα απ’ όλα, όταν κάνετε κόπι-πέιστ αναρτήσεις από άλλα sites, φροντίστε να διορθώνετε τουλάχιστον τα ορθογραφικά. Δεν φταίω σε τίποτα να ματώνουν τα μάτια μου. Δεύτερον, επειδή δεν θέλω να δίνω δικαίωμα στην δουλειά καθώς καψώνω με κάτι τέτοια email, θα σας παρακαλούσα να χρησιμοποιείτε την διεύθυνση email που φαίνεται εδώ στο προφίλ μου. Και τρίτον, μια μικρή κι ίσως αφελή ερωτησούλα… Ποιος ο λόγος να στείλετε τέτοιο πράγμα; Το καταλαβαίνω να γίνεται κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου για να ψαρέψετε ψηφοφόρους, αλλά τώρα; Εκτός κι αν οδεύουμε προς τα εκεί σιγά-σιγά και μουλωχτά και φροντίζετε για να έχετε… Βέβαια να μου πείτε, μπορεί να είναι κι από απλή ματαιοδοξία, γιατί τίποτα δεν αναγνωρίζεται σ’ αυτή την κωλοχώρα γαμώτο κι αν είναι έτσι, μαζί σου σταυραετέ μου. Μόνο σας παρακαλώ, την επόμενη φορά βάλτε καμιά πιο καλή φωτογραφία, αυτή η γραβάτα σας κάνει μεγάλη περιφέρεια.

Σημείωση: Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορώ να του προωθήσω το email, να το τυπώσει, να το βάλει σε κορνίζα και να προσεύχεται κάθε βράδυ να τον έχει τον ChuckNorrάκη καλά ο Θεούλης, γιατί χωρίς αυτόν τι θα κάναμε ε;

10 Comments

  1. !blac

    Χαχααα! πεθαίνω Λουκρητία!!Aααα και βέβαια αν έχεις την αμαρτωλή καλοσύνη κάνε ένα forward το mail(just kidding of course)

  2. Λουκρητια η Αμαρτωλη

    'Ωπα ώπα !blac…. γιατί τζαστ κίντινγκ; Ειδικά από σένα δεν το περίμενα… Δεν θες να θαυμάσεις και να καψώσεις εξίσου; Άσε μην απαντήσεις. Ρητορική ήταν η ερώτηση…Το προωθημένο μήνυμα είναι στο δρόμο του. Μπιπ μπιπ!

  3. !blac

    χαχαχααα!!!many thanks…το έστειλες ήδη φαντάζομαι!:-)
    let me check it 🙂

  4. Anonymous

    Ειναι μύθος ειναι μύθος το δασύστριχο του στήθος

  5. Λουκρητια η Αμαρτωλη

    Τέτοια λες πρωί πρωί και μετά άντε να δουλέψεις…

  6. Maria

    Συναίσθηση! Να τι απουσιάζει: Έκανε το αυτονόητο…έστειλε τη διεφθαρμένη υπάλληλο στη δικαιοσύνη και αυτό το παρουσιάζει ως κατόρθωμα????? Για να καταλάβω…ο ίδιος κυκλοφορεί αυτό το mailaki και αυτο – διαφημίζεται??

  7. Λουκρητια η Αμαρτωλη

    Καλημέρα Μαρία.

    Κάπως έτσι είναι όπως τα λες. Έχουμε φτάσει σε σημείο να πρέπει να επικροτούμε τα αυτονόητα, όταν δηλαδή κάποιος κάνει αυτό για το οποίο πληρώνεται. Το χειρότερο όλων όμως είναι όταν αυτά τα αυτονόητα τα χρησιμοποιούμε για το πλέον κακόγουστο promotion που υπάρχει, ειδικά αν γίνεται off season.

    Το μηνυματάκι φεύγει από μια άκρως αγενέστατη διεύθυνση email: noreply@karximakis.gr. Σαν να σου λέει, σε παρακαλώ, μόνο εγώ μπορώ να σε ενοχλώ, εσύ απλά άκου και διάβαζε. Πώς το έλεγε ο Αρσένιος; Κάνε υπακοή… Αν όντως ενδιαφέρεσαι στο προωθώ ευχαρίστως, να βιώσεις κι εσύ την συγκίνηση των έντονων και πλάγιων γραμμάτων.

    Και πάλι καλημέρα! :ο)

  8. Maria

    Ε όχι και noreply!!!!! Πως θα του πούμε "μπρααααααααάβο"????

    Είδα την ανάρτηση στο http://www.karximakis.gr και βίωσα την ίδια ακριβώς με σένα συγκίνηση!

    Καλημέρα και καλή συνέχεια!!

  9. tsaousa

    Ναι, αλλά άμα δεν το έστελνε το μέιλ ο δασύτριχος, τι ανάρτηση θα έκανες τώρα; Δες εμένα που δεν έχω να γράψω λέξη εδώ και μέρες.
    Αν το έπαιρνα εγώ το μέιλ, θα έγραφα για τα στρείδια που σιχαίνομαι και όλα τα θαλασσινά.
    Τώρα που το λέω, πάω να γράψω γι αυτό…

    Όλα χρήσιμα είναι σ΄ αυτό τον κόσμο.

  10. Λουκρητια η Αμαρτωλη

    Έτσι τσαούσω, ανακύκλωση, πράσινη ανάπτυξη κι όλα αυτά τα ανοργασμικά του ΓΑΠ. Και τώρα που είπα ανοργασμικά… καλό καλοκαίρι βρε!

Comments are closed.