eyedoll

Αρώματα εσωτερικού ντόρου

Ο Ζαν Μπατίστ είναι ένα αγόρι που σε θέλει για αυτό που είσαι. Κυριολεκτικά. Δεν θες να γνωρίζεις τι έχει στο μυαλό του αλλά τι γαργαλάει τα ρουθούνια του. Έχει ένα πρόσωπο σχεδόν αθώο με τις κόγχες των ματιών του τόσο βυθισμένες προς τα μέσα, που νομίζεις πως παλεύουν για να μην τις καταπιεί το υπόλοιπο σώμα. Οι μυρωδιές δεν του ξυπνούν μνήμες αλλά φανερώνουν δόντια στο εσωτερικό της μύτης του, έτοιμα να κατασπαράξουν σάρκες. (more…)

Έχουμε Χριστούγεννα, αλλά μη φωνάζετε, το ξέρω

Στηρίζομαι με τους αγκώνες μου πάνω στο πλυντήριο. Σε στάση ανάρμοστη. Έχω ρίξει όλο το βάρος μου επάνω του. Τόσο που θαρρείς θα τρυπήσουν οι αγκώνες μου το καπάκι και ο κάδος θα γδάρει το δέρμα μου μέχρι να φανεί το κόκαλο καθώς στροβιλίζει κατά το στύψιμο. Ακόμη κι αυτό να συμβεί όμως δεν πρόκειται να το καταλάβω. Νυστάζω και η αλήθεια είναι πως το κούνημά του με νανουρίζει. Αλλά δεν κρατάει για πολύ. Η πλύση τελειώνει, μαζί και το γλυκό χουζούρι μου. Τι τα θέλετε; Το πλυντήριο είναι σαν τον άνδρα. Μπορείς να βασιστείς πάνω του, καθαρίζει για πάρτη σου, μα την ώρα που είσαι έτοιμη να αφεθείς στο έλεός του, εκείνο τελειώνει πριν από σένα. (more…)

Χαράδραξε τη μέρα

Αν ισχύει πως μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, τότε η κατάστασή μου τώρα θα μπορούσε να γίνει μυθιστόρημα. Ίσως και best seller. Kάθομαι οκλαδόν στον καναπέ με το μακ στερεωμένο στα μπούτια μου. Στα αριστερά μου έχω το πάπλωμα μαζεμένο όπως-όπως. Στα δεξιά, τα τηλέφωνα στην σειρά και ένα ποτήρι με ουίσκι. Δεν είναι και το πιο σύνηθες να κατεβάζεις αλκοόλ το απόγευμα. Το γνωρίζω. Αλλά άμα είσαι στο πόδι από τις 6 το πρωί, τέτοια ώρα αναλογικά θα μπορούσες να διασκεδάζεις σε κάποιο μπαρ γεμάτο καπνό. (more…)

Fuck for Greece

Όταν ο Τζιμάκος κυκλοφορούσε το Hardcore με τις Μουσικές Ταξιαρχίες, εγώ το μόνο hardcore που ήξερα ήταν τα lego με τα οποία έχτιζα κάστρα. Ενίοτε τα πετούσα και σε όποιον περνούσε κάτω από το μπαλκόνι του πατρικού μου και δεν μου γέμιζε το μάτι. Δεν ξέρω αν θυμάστε το εξώφυλλο του δίσκου. Εμένα με στιγμάτισε καθώς περνούσαν τα χρόνια. Ήταν ο λόγος για τον οποίο λαχταρούσα να μεγαλώσει το στήθος μου. (more…)

Βάλε χαρά στα τέλια σου

Η κρίση φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Πολλές φορές τους βάζει και τον έναν πάνω στον άλλο. Όταν αδειάζει το πορτοφόλι, ξεπροβάλλει μια σκάλα για να ανέβεις στο σβέρκο του διπλανού σου. Πάρτε για παράδειγμα τι γίνεται με τις τιμές του πετρελαίου. Υπάρχουν αρκετά καλοριφέρ που ανταγωνίζονται την κατάψυξη σε θερμοκρασία. Σύντομα, ο κόσμος θα οργανώσει ομάδες heat pooling και θα μαζεύονται σε σπίτια εκ περιτροπής για να ζεσταίνονται όλοι μαζί παρέα. (more…)