Fuck for Greece

Όταν ο Τζιμάκος κυκλοφορούσε το Hardcore με τις Μουσικές Ταξιαρχίες, εγώ το μόνο hardcore που ήξερα ήταν τα lego με τα οποία έχτιζα κάστρα. Ενίοτε τα πετούσα και σε όποιον περνούσε κάτω από το μπαλκόνι του πατρικού μου και δεν μου γέμιζε το μάτι. Δεν ξέρω αν θυμάστε το εξώφυλλο του δίσκου. Εμένα με στιγμάτισε καθώς περνούσαν τα χρόνια. Ήταν ο λόγος για τον οποίο λαχταρούσα να μεγαλώσει το στήθος μου. Μάλιστα, τριβέλιζα τα αυτιά της μάνας κάθε τόσο. “Μάνα, όταν έρθει η μέρα, θέλω να μου πάρεις ένα τέτοιο σουτιέν. Να, βλέπεις; Τέτοιο! Ίδιο ναι; Ολόιδιο!”. Τελικά, η επιθυμία μου δεν εισακούσθη ποτέ. Ως αντίποινα κι εγώ, έβαζα καθημερινά στη διαπασών το “Πίσσα και πούπουλα”. “Κλείστο παιδάκι μου, έχουμε γίνει ρεζίλι στη γειτονιά!” ούρλιαζε η μάνα. “Γαμάτε γιατί χανόμαστε” τσίριζα εγώ.

Πώς και τα θυμήθηκα όλα αυτά τώρα θα αναρωτιέστε εσείς. Και με το δίκιο σας. Ε λοιπόν, ο Τζιμάκος είναι πολλά χρόνια μπροστά. Και όχι μόνο. Έχει ευρωπαϊκή εμβέλεια. Ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει. Αυτή τη φορά το εν λόγω τραγούδι ταξίδεψε ως τη Νορβηγία και ενέπνευσε την καταπληκτική ερωτική, μη κερδοσκοπική και οικολογική οργάνωση Fuck for Forest. Σκοπός της είναι η προστασία και η απελεύθερωση της φύσης και της σεξουαλικότητας. Να το εξηγήσω διαφορετικά. Τα μέλη της τρέχουν στα βουνά και στα λαγκάδια τσιτσίδι, φωτογραφίζονται και χουφτώνονται δείχνοντας έτσι την ομορφιά της αγάπης, της γύμνιας και των αληθινών σεξουαλικών περιπετειών. Kαι όλα αυτά για να μαζέψουν χρήματα για την φύση που απειλείται. Στο eshop μπορείτε να βρείτε τα πάντα. Από μπλουζάκια μέχρι και χρησιμοποιημένα εσώρουχα. Μια σημείωση για αυτό το τελευταίο: Τα μέλη του FFF δεν συνηθίζουν να φορούν εσώρουχα καθώς πιστεύουν πως είναι ανθυγιεινό. Αλλά ευχαρίστως θα φορέσουν για μία-δυο μέρες το δικό σας εάν το στείλετε ώστε να το βρωμίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο και να σας το στείλουν ξανά πίσω. Αυτό τώρα λέγεται σουβενίρ. Για να μαθαίνουμε και τίποτα. Το καλύτερο με αυτή την οργάνωση είναι πως το 2004 έπαιρναν κρατική επιχορήγηση από την Νορβηγική κυβέρνηση για περίπου μισό χρόνο ώστε να καταφέρουν να ξεκινήσουν τις δράσεις τους.

Και ερωτώ εγώ τώρα: Από τη στιγμή που η Ελλαδίτσα μας θωπεύεται αδιακρίτως από τους Ευρωπαίους εταίρους μας, δεν είναι πατριωτικό καθήκον όλων μας να ιδρύσουμε μία παρόμοια οργάνωση και να διαθέσουμε τα έσοδα από τις πωλήσεις προς απόσβεση του δημοσίου χρέους; Να το πούμε Fuck for Greece και να αρχίσουμε τις πορνοεκδρομές σε Σούνιο, Ακρόπολη, Δελφούς, κ.ο.κ. Εντάξει, επιχορήγηση από την ελληνική κυβέρνηση δεν πρέπει να περιμένουμε αλλά μπορούμε να ζητήσουμε την αίθουσα του Κοινοβουλίου για να φωτογραφηθούμε στα έδρανα σε στάσεις που μόνο ο Βαΐτσης είναι ικανός να φανταστεί. Δεν ξέρω πώς σας φαίνεται η ιδέα, αλλά ο στίχος του Τζιμάκου παραμένει διαχρονικός: Γαμάτε γιατί χανόμαστε!

*Αναδημοσίευση από www.eyedoll.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.


seven - = 2